Trond

Utstillinger i Tingsalen

Utstillingen “TILBAKE”
22. juni - 30 juni, 11:00 - 17:00 

Bibbi von Kørtvelyessy
(pikenavn: Bibbi Pettersen)

Min utstilling “TILBAKE” er både et tilbakeblikk på selvopplevde øyeblikk og stemninger - og tilbake til min barndomsby Lillesand, hvor jeg vokste opp på Kokkenes.
 
Interessen for kunst ble skapt på ungdomsskolen gjennom dyktig veiledning og oppmuntring fra min tegnelærer Anton Solberg. Jeg er utdannet innen design og
figurativ kunst og arbeider i mine bilder med strøk, bevegelse og farger for å få frem ønsket stemning.
Jeg ønsker at mine malerier skal gi ledetråder, slik at betrakteren kan skape egne historier.

For tiden maler jeg ved Osjofjorden Kunstsenter i Drøbak og i mitt hjemmeatelier på Nesodden.

Øyvind Knudsen, maleriutstilling
22. juni - 30 juni, 11:00 -17:00 

Kjære publikum!
Mitt liv som maler begynte allerede i guttedagene. Etter hvert balte det på seg, og da jeg ble antatt på Hordautstillingen i 1986, økte interessen betraktelig. Som juryert medlem av NFUK fikk jeg siden mulighet til å stille ut en rekke steder i Norge, bl. a i Oslo, Drammen, Sandnes og Lillehammer, ellers også som separatutstiller, ikke minst i Bergen og Lillesand.
Erfaring og samarbeid med andre malere har vært den beste utdannelsen.
Jeg ønsker å dyrke det absolutte maleri, der komposisjon, koloritt og struktur betyr mest. Derfor betyr ikke titler og forklaringer så mye. Et bilde skal stå seg som det er. Jeg ønsker å forene det spontane med det reflekterte i bildene, en blanding av impresjonisme og streng struktur. Maleprosessen krever stor konsentrasjon, og jeg ser på den som en ensom aktivitet.
Som motiver velger jeg ofte land-skaper fra nærmiljøet.
Jeg kan bare male det jeg kjenner.   

Velkommen til Møglestu Herregård

Velkommen til Møglestu Herregård
13-17 Familie- og aktivitetsdag
Arr.: LillesandsDa’ene i  samarbeid med Lillesand Husflidslag
 
13:00 Kafeen åpner, Håndarbeidsaktiviteter for barn,
Gråtass kjører, Redningsselskapet kommer med Elias båten m.m.
13:00- 13:30 Gratis grøt og saft
13:30 Velkommen til Møglestu Herregård v/ Kari Tveranger
En presentasjon av Møglestu Herregård og Herregårdstunet. Ideer og framtidsutsikter.
14:00 Spelet om Ole Høyland «Tyven og Sølvkanna»
Arr.: Vestre Moland og Lillesand Historielag
14:30 Barneleker.
Førstehjelpskurs v/Lillesand Røde Kors m.m.
15:00 Trylleshow med Ivar Skippervold
15:30 Spelet om Ole Høyland «Tyven og Sølvkanna»
 Arr.: Vestre Moland og Lillesand Historielag
16:00  Musikkinnslag
17:00 Slutt. Vi ønsker alle en fortsatt god St. Hansfeiring.
 

Styve & Totland med forestillingen «Musikk Folkens»

Styve & Totland med forestillingen
«Musikk Folkens»

Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt. Uten egentlig å ha gjort noe særlig mer sammen enn å spille mange konserter, har de etablert et stadig større og svært trofast publikum. Til sammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og sitt publikum.

Gisle Børge og Heine kom sammen ved en slags tilfeldighet i en episode av Beat For Beat i 1999. De gjorde en fantastisk versjon av klassikeren «He Ain´t Heavy», og den har seinere blitt ett av de mest populære klippene fra programmet på YouTube. Etter dette begynte de fra tid til annen å opptre sammen.

I 2006 bestemte de seg for å lage et helt konsertprogram og begynne å gjøre offentlige konserter. Billettsalget var påfallende godt, og siden har de aldri sett seg tilbake. I 2014 satte de sammen en forestilling på sin egen måte; og den ble kalt «Musikk e komme for å bli». Der forente de nok en gang sin musikalitet, humor, grenseløse energi og ren skjær glede. De hadde premiere på Ole Bull i Bergen i november 2014 og på Latter i Oslo i januar 2016. «Musikk e komme for å bli» ble en stor suksess og solgte over 60 000 billetter, i Bergen, Oslo og på turne over hele landet

“Musikk folkens” starter der deres forrige forestilling sluttet.  Dere får høre nye livsglade og humoristiske, men også ektefølte versjoner av sanger vi alle kjenner.

«Musikk Folkens» er en musikalsk humorforestilling av høy kvalitet. Styve & Totland briljerer med sin musikalitet og evne til å få frem en god latter i møte med publikum. Denne gangen utvides også det musikalske bildet/uttrykket i betydelig grad. Gisle Børge har gått til anskaffelse av ny mandolin,et praktfullt orgel, et Hammond B3 fra 1959, med krakk og pedaler!

Forestillingen hadde premiere 7. november på Ole Bull Scene i Bergen  og 31. januar 2019 på Latter i Oslo. Du kan glede deg, nå blir det Musikk Folkens!

Event
Få, om noen, blir brukt oftere på firmaarrangementer enn nettopp disse to. Deres humor og musikalitet har rett og slett tatt folk med storm!

Heine Totland – allsidig artist
Heine Totland er en av landets fremste sangere, og en fremragende entertainer. Han var i sin tid med å starte «Gli Scapoli», har hatt hovedroller i musikaler som Mamma Mia, Buddy Holly The Musical, Chess, Les Miserables og Jesus Christ Superstar. Han har gitt ut to soloalbum og har også hatt flere oppdrag med symfoniorkestre. Siden 2011 har han også vært programleder i programserien «Det norske måltid» på TV2, sammen med Arne Hjeltnes. Han turnerer også jevnlig med bandet sitt Heine Totland´s Rock & Roll Circus.

 

Gisle Børge Styve – pianist og sanger
Gisle Børge Styve er for de fleste kjent som en av de to pianistene i programserien Beat for Beat på NRK, som etter tretten år har blitt en av tidenes største norske programsuksesser. Mange vet at han er en aldeles framifrå pianist, men alle er ikke like klar over at han også synger svært bra, og at han har et stort komisk talent. Gisle Børge har også et eget band, Gisle Børge Styve Trio. De har gitt ut to album, og GB er også komponist og tekstforfatter på en del av sangene.

 

 

 

Vandring i Øvregate

LillesandsDa’ene inviterer til gratisarrangement!
    i samarbeid med Vestre Moland og Lillesand Historielag.

18:00    Vandring i Øvregate  (fremmøte v/ Strygebolten)
    Lokalguidet vandring gjennom Øvregate
    -  krydret med gode historier!
    Vandringen avsluttes med konsert fra Strygebolten 
    v/ Ballastbrygga Boyband ca. kl. 20.00
    Salg av suppe, kaffe og mineralvann.

Avslutningskonsert på Kalvild Gård med Henning Kvitnes

Avslutningskonsert på Kalvild Gård.
Henning Kvitnes,
Trond Helge Johnsen,
Jon-Willy Rydningen
Kvitnes har publikums-favoritter nok til å fylle flere turneer.
En unik kveld med mye varme og lun humor for publikum denne sommer-kvelden på Kalvild Gård.


Billett kr. 375,-


Henning Kvitnes

Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018.
Det var et fantastisk år med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet.
Første del av 2019 vil han gjøre noen få konserter, være gjest hos andre artister bl.a. Åge Aleksandersen, før han igjen drar ut på veien med Danske Poul Krebs og band til høsten.
 
Henning Kvitnes tar med seg Trond Helge Johnsen og Jon-Willy Rydningen når han kommer til Lillesandsdaene.
Trond Helge er etablert artist og trubadur med flere år på veien, nå har han også egne låter på repertoaret. I april slipper han første egne singel «En rastløs sjel»
Jon-Willy Rydningen musiker, organist, pianist og låtskriver. Bidratt på flere plateinnspillinger.
 
Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk
En unik kveld med mye varme og lun humor for publikum denne sommerkvelden på Kalvild Gård