Trond

Årets festivalutstiller, Sys-Art v/Sine Nielsen


Årets festivalutstilling 25.06 - 03.07
Åpningstid: 11:00 - 17:00

Åpner lørdag 25. juni kl. 13.00
Underholdning
Årets festivalutstiller er Sys Art v/Sine Nielsen,
Kunstneren er tilstede under hele utstillingen. Fri entré.

Sine Nielsen
Jeg er født og opvokset ved den jyske vestkyst og har naturligt nok bevaret
den særegne og barske natur og al dens skønhed for mit indre blik gennem hele mit liv.
Jeg fattede tidligt i min barndom og ungdom interesse for tegning, maling
og keramik, der i første omgang var baseret i impressionistisk stil, inspireret
af naturen.
Min far mente dog, at jeg burde finde mig et “rigtigt job”, jeg kunne leve af,
som han sagde det, og med respekt for den tids autoritet blev jeg frisør - et fag
jeg dog altid har været glad for - men som naturligt nok tvang min interesse for kunsten noget i baggrunden i adskillige år.
Senere har jeg så genoptaget mit kunstneriske virke, men i mere ekspressionistisk stil, med baggrund i mine livserfaringer, hvor jeg gennem mine billeder lader mine tanker og følelser komme til udtryk.
Min kærlighed til Vestkysten fornægter sig dog ikke, som det også kan ses i flere af mine naturalistiske billeder.
Jeg håber, at jeg gennem mine billeder vil være i stand til at overføre mine tanker til lærredet og dermed til mine medmennesker.
Der er naturligvis en forklaring til de enkelte billeder, som jeg med glæde vil videregive til interesserede, i forhåbning om, at du måske i nogen udstrækning kan identificere dig med noget af det, jeg laver, og de tanker der ligger til grund herfor.

Venlig hilsen
Sys Nielsen


Utstillinger i Tingsalen

Tingsalen  inngang fra Storgata
Bibbi von Kørtvelyessy
(Pikenavn:  Bibbi Pettersen)
25. juni - 3. juli, 11:00 -17:00 
Maleriutstilling:  «Bevegelse»

I maleriene er jeg opptatt av å formidle stemninger og historier gjennom valg av motiv, komposisjon, farger og penselstrøk, og så håper jeg at elementene i arbeidet er emosjonelt gjenkjennelig.  

Noen av motivene er hentet fra min barndom på Kokkenes og fra Lillesand sentrum, mens andre er basert på hendelser som har satt spor gjennom livet, eller det er motiv som jeg bare har lyst til å formidle.  Hovedfokuset er alltid på stemningen i maleriet.
Jeg er utdannet innen figurativ kunst og design fra New York, Paris og Oslo og
har hatt flere større utstillinger de siste årene, blant annet i november -21  i Drøbak Kunstforening, Varmbadet, hvor min utstilling, «Samtaler»,  ble fremhevet som Årets beste.

Tingsalen underetg.
inngang fra Nygårdsgata
Svenn A. Hansen
25. juni - 3. juli, 11:00 -17:00  
Tanker om livet.

Tema for bildene spenner fra de lyse sidene ved livet til utfordringene i sykdom og krig.
 
Svenn A. Hansen 79 år, bosatt på Birkeland.
Utdannet reklametegner og praktiserte i 10 år i Oslo.
Har undervist i kunstfag og mediedesign på Grenland folkehøgskole, Birkeland folkehøgskole og Møglestu videregående skole.
I mange år arbeidet jeg mest med akvarell så kom en periode med linotrykk etterfulgt av datagrafikk og akryl. Som tegner så har tusjtegning fulgt meg hele tiden.
I naturen finner jeg alltid motiver, men også i mine egne fantasier og tanker er det mange muligheter. Eksterne oppdrag gir nye utfordringer som å designe ordførerkjede til en kommune eller messehagel og antependium til en kirke.

The Mersey Beatles

The Mersey Beatles

De er i dag sett på som verdens mest elskede Liverpool-fødte Beatles-hyllest … bare spør de hundretusenvis av fans som har sett dem de siste 20 årene! Etter de dro for å turnere verden rundt, har de tatt sin dunkende, pulserende og umiskjennelige «Mersey Beat»-lyd til begeistrede og utsolgte publikummere over hele Europa, USA, Asia og Australia.

Servering Aldersgrense 18 år. Bill. kr.300,- + Avgift

Sirkus D.D.E

Sirkus D.D.E er klare for Lillesand.
D.D.E gjester Lillesand for 10. gang og har i tillegg 30 års jubileum.

Når D.D.E. feirer 30 år gjennom hele 2022, byr de opp til festforestilling. Sirkus D.D.E. er allsang og fest, magiske og rørende øyeblikk. I det hele tatt, en unik opplevelse! I tre tiår har D.D.E. vært en del av det norske kulturlivet, ikke bare i tekst og musikk, men også som garantist for stemning, allsang og trivsel. Antall hit’er, konserter, solgte plater eller publikummere, er blitt til «utallige», og turnékartet er omtrent uten hvite flekker. Bandet har laget musikk, reist og gjøglet, vært perlevenner og visstnok også hatt en og annen krangel. De har spilt seg gjennom historien, fra de første steg i «After Dark» til eventyret de nå ser tilbake på. Når D.D.E. markerer sine 30 år, er det med hver bygdefest og klubbkonsert, festival, martna og studentuke i minne. Det er med alle som har sunget med, hoppet og danset. Uten Frode Viken hadde ikke D.D.E. eksistert. Han var sentral i hva bandet ble, og var en viktig skaperkraft. Frode gikk dessverre bort i 2018. Men sangene han laget og tekstene han skrev, lever videre til evig tid. Vi synger vi dem sammen på SIRKUS D.D.E.!

Servering Aldersgrense 18 år. Bill. kr.450,- + Avgift

CC Cowboys

CC Cowboys er klare for Lillesand igjen.

Etter å ha turnert uten å ha tatt en pust i bakken i over 15 år, ble 2019 et velfortjent hvileår for bandet. Et år som ble brukt til å stoppe opp og ta innover seg hvor de har vært, hva de har gjort, få hverandre litt på avstand, og jobbe med nye idéer. 2020 skulle være året for å feire både seg selv og sitt virke, og fansen som har vært med på ferden deres så langt. Selv om planen om nærmere 50 konserter måtte utsettes, ble det sluppeten stor boks med alle studioalbum, samt et livealbum fra studioet deres i Halden.Sammen med livemedlemmene Kyrre Fritzner og Eirik Tovsrud Knutsen, ser de fram til en rekke konserter som er satt opp rundt om i landet i 2022. Hver kveld kommer til å bli intet mindre enn magisk, og gutta er mer enn klare for det hele.

Servering Aldersgrense 18 år. Bill. kr. 450,- + Avgift