Utstillinger i Tingsalen

Utstillingen “TILBAKE”
22. juni - 30 juni, 11:00 - 17:00 

Bibbi von Kørtvelyessy
(pikenavn: Bibbi Pettersen)

Min utstilling “TILBAKE” er både et tilbakeblikk på selvopplevde øyeblikk og stemninger - og tilbake til min barndomsby Lillesand, hvor jeg vokste opp på Kokkenes.
 
Interessen for kunst ble skapt på ungdomsskolen gjennom dyktig veiledning og oppmuntring fra min tegnelærer Anton Solberg. Jeg er utdannet innen design og
figurativ kunst og arbeider i mine bilder med strøk, bevegelse og farger for å få frem ønsket stemning.
Jeg ønsker at mine malerier skal gi ledetråder, slik at betrakteren kan skape egne historier.

For tiden maler jeg ved Osjofjorden Kunstsenter i Drøbak og i mitt hjemmeatelier på Nesodden.

Øyvind Knudsen, maleriutstilling
22. juni - 30 juni, 11:00 -17:00 

Kjære publikum!
Mitt liv som maler begynte allerede i guttedagene. Etter hvert balte det på seg, og da jeg ble antatt på Hordautstillingen i 1986, økte interessen betraktelig. Som juryert medlem av NFUK fikk jeg siden mulighet til å stille ut en rekke steder i Norge, bl. a i Oslo, Drammen, Sandnes og Lillehammer, ellers også som separatutstiller, ikke minst i Bergen og Lillesand.
Erfaring og samarbeid med andre malere har vært den beste utdannelsen.
Jeg ønsker å dyrke det absolutte maleri, der komposisjon, koloritt og struktur betyr mest. Derfor betyr ikke titler og forklaringer så mye. Et bilde skal stå seg som det er. Jeg ønsker å forene det spontane med det reflekterte i bildene, en blanding av impresjonisme og streng struktur. Maleprosessen krever stor konsentrasjon, og jeg ser på den som en ensom aktivitet.
Som motiver velger jeg ofte land-skaper fra nærmiljøet.
Jeg kan bare male det jeg kjenner.