Østre Gasværk

Billett kr 300,-Havnetomta
Servering, Aldersgrense 18 år

Kim Larsen har selv hørt Østre Gasværk og har udtalt: Ikke nok med at de spiller bedre end vi gjorde i Gasolin i sin tid, de ryger også lige mange cigaretter

De fem musikere i bandet, har et tæt og gedigent sammenspil. Nostalgien er i højsædet når de fem gutter går på scenen, og René Gerricks stemme ligger så tæt op ad Lune Larsens at selv de inkarnerede Gasolin fans må give efter og vippe med foden i takt til musikken.

Her har vi et band der virkelig forstår at trykke den af uanset om der er 50 eller 1000 af mennesker, som bagefter har følelsen af, at det virkelig var Gasolin og Kim Larsen gennem de sidste 40 år de lige har hørt.

Forsanger: Rene Gerrick
Bas: Christian Houmann
Trommer: Martin De Vos
Guitar/Keys: Michael Møller Porsborg
Guitar/mundharpe/div: Lars Samuelsen