Tingsalen

 Christian Muri Clemetsen
24. juni – 2. juli, 11:00 -17:00
Salgsutstilling.

 

Christian Muri Clemetsen, f. 1974 i Oslo.
Utdannet grafisk designer og projektdesigner og drev firmaet Rimelig barsk design i 12 år.  Jeg jobbet med både illustrasjon og grafisk design.
Har holdt på med stensilarbeid og street-art i mange år, men i den senere tiden har jeg utforsket andre teknikker og jobber både med trykk, tekstil og vev. Jeg har utviklet en teknikk der jeg fletter sammen gamle kinoplakater til nye uttrykk, og i de siste årene har jeg drevet med det jeg vil kalle friformsbroderi der jeg utforsker hvordan jeg kan bruke tråd på måter (jeg tror) ikke har blitt brukt før.
Det er spennende å se hva som ligger i et felt jeg i utgangspunktet ikke kan noe om.
Jeg elsker kontrasten mellom de sarte stingene og den maskuline rollen.
Utstillingen kaller jeg
 “Historiene vi forteller oss selv”
Vi kom til Lillesand i 2008, da min samboer og jeg ville prøve noe nytt,- et års tid – mens datteren var liten. Dette er nå snart 15 år siden og det mye som tyder på at vi blir boende.

Tingsalen underetg.

Kari Ellefsen Haugen
24. juni – 2. juni  11:00 – 17:00
Salgsutstilling.

 

Jeg gleder meg til å stille ut i Tingsalen under LillesandsDa’ene!
Jeg er fra Porsgrunn, nylig pensjonert og nyter det å kunne bruke dagene kreativt.
De siste årene av mitt yrkesliv arbeidet jeg på et dagaktivitetssenter for voksne psykisk utviklingshemmede. Jeg ble utfordret på å prøve ut forskjellige aktiviteter. Har alltid vært kreativ, men der med møte med gunnleggende kurs i glass, keramikk og strikking skjønte jeg at dette ville bli min hobby også. Jeg brenner glass og keramikk selv, og strikkemaskinen  får kjørt seg.

Arbeider med
–  Steingodsleire- fri teknikk
–  Bullsey glass – fusing
–  Shetlandsull – strikkemakin
–  Håndstrikkede sauer til sitteunderlag

Fra ide til produkt er det kort vei. Er inspirert av havet og naturen. Utstillinger: Skolestua på Jomfruland, Julemarked på Hovden og i Porsgrunn og nærområdet