Ingrid Vetlesen (sopran) har sin utdannelse fra konservatoriene i Tromsø og Stavanger, samt Operaakademiet i København. Hun debuterte i 2008 ved Det Kongelige Teater som Barbarina i Figaros Bryllup, og har siden sunget roller ved teatre og festivaler i både Norge og utlandet (Aarhus Sommeropera, Nationaltheatret, Grieg-festivalen, Dubrovnik Summer Festival, Fjøsfestivalen, Oslo Operafestival m.m.). I tillegg er hun en ettertraktet solist og kammermusiker. Ingrid har mottatt flere stipendier og priser, både fra offentlige og private aktører. Sommeren 2017 flyttet hun til Lillesand og arbeider nå frilans derfra, både som utøver og pedagog.

Mads Wighus (baryton) er fra Trondheim. Etter studier på Barratt-Dues musikkinstitutt og Operahøgskolen i Oslo, ble han ansatt som solistpraktikant på Den Norske Opera og Ballett i 2009.  Han har sunget ved flesteparten av de norske distriktsoperaene, og i 2014 - 2016 var han ansatt som sanger i Møre og Romsdals fylkeskommune. Ved siden av sitt virke som operasanger er han en aktiv konsertsanger, både med opera, operette, romanser og croonerrepertoar med storband. Han har mottatt flerfoldige priser og stipendier, deriblant Den Norske Operas venners Talentpris. Sørlandspublikummet husker kanskje Mads fra åpningsgallaen i Kilden i 2012, hvor han også var å oppleve som Papageno i Mozarts Tryllefløyten samme år.

 

Monica Tomescu-Rohde (piano) har sin utdannelse fra musikkuniversitetet i Bucuresti, Musikkonservatoriet i Tromsø, og til slutt tok hun den høythengende diplomeksamen ved Norges Musikkhøgskole.  Monica har vunnet priser i musikkonkurranser både i Romania og andre land. I 2010 debuterte hun i Oslo Konserthus under Oslo Operafestival. Hun har også opptrådt under Oslo Griegfestival, Frankofonifestivalen, KulturNatt, Lunsj med Kultur og i direkte sending på både NRK og rumensk kringkasting. Monica er en aktiv konsertpianist som de siste årene har valgt å fordype seg i repertoar skrevet av kvinnelige komponister.

(Earling Nikolaisen erstattes med Monica grunnet sykdom)