Ingrid Vetlesen (sopran) har sin utdannelse fra konservatoriene i Tromsø og Stavanger, samt Operaakademiet i København. Hun debuterte i 2008 ved Det Kongelige Teater som Barbarina i Figaros Bryllup, og har siden sunget roller ved teatre og festivaler i både Norge og utlandet (Aarhus Sommeropera, Nationaltheatret, Grieg-festivalen, Dubrovnik Summer Festival, Fjøsfestivalen, Oslo Operafestival m.m.). I tillegg er hun en ettertraktet solist og kammermusiker. Ingrid har mottatt flere stipendier og priser, både fra offentlige og private aktører. Sommeren 2017 flyttet hun til Lillesand og arbeider nå frilans derfra, både som utøver og pedagog.

Mads Wighus (baryton) er fra Trondheim. Etter studier på Barratt-Dues musikkinstitutt og Operahøgskolen i Oslo, ble han ansatt som solistpraktikant på Den Norske Opera og Ballett i 2009.  Han har sunget ved flesteparten av de norske distriktsoperaene, og i 2014 - 2016 var han ansatt som sanger i Møre og Romsdals fylkeskommune. Ved siden av sitt virke som operasanger er han en aktiv konsertsanger, både med opera, operette, romanser og croonerrepertoar med storband. Han har mottatt flerfoldige priser og stipendier, deriblant Den Norske Operas venners Talentpris. Sørlandspublikummet husker kanskje Mads fra åpningsgallaen i Kilden i 2012, hvor han også var å oppleve som Papageno i Mozarts Tryllefløyten samme år.

Earling Nikolaisen  (piano) er fra Flekkefjord. Han er for tiden masterstudent ved Universitetet i Agder, men er allerede en aktiv frilanspianist, både som solist og akkompagnatør. Earling er stadig vekk aktuell med egne konsertarrangementer, og han er fast huspianist på Opera + Pub på Kafé Strandhaven. I 2011 mottok Earling Flekkefjord kommunes kulturstipend, og høsten 2017 ble han første mottaker av et stipend fra minnefondet Sachs på kr. 50 000. Earling er bosatt på Justøya.