Rusfri ungdomskonsert

AVGVSTVS

TORSDAG 27. JUNI 2024
Portenen åpner  kl. 20:00. Konsertstart  kl. 20:30.  Avslutning ca. kl. 22:30
15-18 år. Havnetomta. Pris kr. 100,- + avgift
Salg av popcorn, sukkerspinn og mineralvann
Arrangør: LillesandsDa’ene i samarbeid med Lillesands Sparebank

AMARA

AVGVSTVS​

Annerledesrapperen har jobbet med materialet en god stund, og opplevd en enorm utvikling fra start til nå. Ullerngutten kan kjennetegnes med et melankolsk trap-lydbilde som flott anfører en markant flow og stilsikre fortellinger om Oslos verste vestkant. Dette gjøres uten å på noe tidspunkt dementere, se ned på eller benekte tematikken og hans del i dette. Det er tidsriktig, kvalitetssterkt, selvransakende og ikke minst «keegt».

Med klassikere som «For All Tid» og «Aprikos» – fortsetter porteføljen å vokse med kvalitetslåter i flere sjangere, og han har bidratt til en ny bølge av unge musikere på vestkanten som ønsker å følge i hans fotspor. Med over 20 millioner streams på Spotify, flere listinger på NRK P3 og portrett i Dagens Næringsliv «D2» magasin, har AVGVSTVS tatt store steg mot det vi kan kalle en etablert artist.

 

AMARA

Amara slapp sitt debut-prosjekt «Atlantis» i 2019, og har siden det opparbeidet seg en solid og stødig fanbase på Hiphop- og popscenen i Norge. Med låter som «Holmenkollen Hills», «Leve», «Skrubbsår» med Chris Abolade og «Seriøs» med Roc Boyz, er katalogen hans variert mellom nyskapende rap, pop og rock.

 

Hans tilstedeværelse på scenen er til å ta og føle på, da man får fartsfylte låter med høyt tempo, men også mer nedpå låter som viser hans mer følsomme side. Det ryktes singelslipp og EP slipp utover våren 2024, og et debut-album i 2025. Amara season!