RUSFRI Ungdomskonsert

TORSDAG 29. JUNI 2023 kl 18:00
Konsertstart  kl. 18:30.
Avslutning kl. 20.00

Havnetomta.  Bill.: kr. 100,- + avg.
Salg av Popcorn, sukkerspinn og mineralvann

Sponset av Lillesands Sparebank

 

Det blir heftig lyd og god stemning når Capow x 2G og William Ribe underholder på årets UNGDOMSKONSERT
(Sted, tid, alder og pris kommer snart)
 
Capoow bilde

Capow x 2G

Artistduoen Capow X 2G består av Bruno Capodistrias (Capow) og Imanuel Kimani (2G).

Capow har tidligere gitt ut tre singler, men fokuserer nå utelukkende på dette nye artistprosjektet. Gutta fra Kløfta og Oslo er bare 12 og 14 år – de har med andre ord en lang karriere foran seg. Deres største drøm er å kunne reise rundt i Norge og selge ut sine egne show.

I 2022 ga de ut sin debutsingel «31. etasje» som umiddelbart gikk inn på Spotify Topp 10-listen og ble sertifisert til gull bare noen uker senere. Dette skyldes i stor grad deres TikTok-tilstedeværelse der kontoen deres allerede har fått over 14 000 følgere og millioner av visninger.

Inspirasjonen bak «31. etasje» kom av at guttene ofte sniker seg inn på Oslo Plaza og bruker glassheisen.
–Det gjør vi rett og slett fordi det er gøy å se utsikten; slappe av og leve i øyeblikket.

William Ribe

William Ribe

13 år gamle William fra Asker vant årets MGPjr med sangen «Tusen tanker». Sangen skrev han selv etter en periode hvor han slet mye med å sove om kvelden pga. alle tankene som fløy rundt i hodet hans.

William har skrevet sanger på hobbybasis i flere år. Etter seieren har han blant annet opptrådt på et utsolgt Allsang på grensen og på åpningskonserten under årets Norway cup for 25.000 publikummere.

Han har også vært med å kore for flere artister, blant annet Adrian Sellevoll, Mads Hansen og sunget på et julealbum for barn. Han har mye sceneerfaring og har spilt Pinky i Kaptein Sabeltanns Kongelige Sjørøverteater i dyreparken i Kristiansand.

Han har hatt en rolle i Chess på Folketeateret og spilt i Billy Elliot, Annie og Reisen til julestjernen. Han har danset i Oslo Fagottkor sitt juleshow og sommershow, danset på VG-lista samt danset i musikkvideoer til flere kjente artister. Han har vært med i diverse reklamer, tv-serier og filmer. Han har også dubbet barneserier for Netflix og NRK. I tillegg til å synge og lage sanger, spiller han aktivt fotball, går på musikalskole og danser mange stilarter, både hiphop, stepp, jazz og klassisk.