Utstillinger

Utstillinger i Tingsalen

Tingsalen  inngang fra Storgata
Bibbi von Kørtvelyessy
(Pikenavn:  Bibbi Pettersen)
25. juni - 3. juli, 11:00 -17:00 
Maleriutstilling:  «Bevegelse»

I maleriene er jeg opptatt av å formidle stemninger og historier gjennom valg av motiv, komposisjon, farger og penselstrøk, og så håper jeg at elementene i arbeidet er emosjonelt gjenkjennelig.  

Noen av motivene er hentet fra min barndom på Kokkenes og fra Lillesand sentrum, mens andre er basert på hendelser som har satt spor gjennom livet, eller det er motiv som jeg bare har lyst til å formidle.  Hovedfokuset er alltid på stemningen i maleriet.
Jeg er utdannet innen figurativ kunst og design fra New York, Paris og Oslo og
har hatt flere større utstillinger de siste årene, blant annet i november -21  i Drøbak Kunstforening, Varmbadet, hvor min utstilling, «Samtaler»,  ble fremhevet som Årets beste.

Tingsalen underetg.
inngang fra Nygårdsgata
Svenn A. Hansen
25. juni - 3. juli, 11:00 -17:00  
Tanker om livet.

Tema for bildene spenner fra de lyse sidene ved livet til utfordringene i sykdom og krig.
 
Svenn A. Hansen 79 år, bosatt på Birkeland.
Utdannet reklametegner og praktiserte i 10 år i Oslo.
Har undervist i kunstfag og mediedesign på Grenland folkehøgskole, Birkeland folkehøgskole og Møglestu videregående skole.
I mange år arbeidet jeg mest med akvarell så kom en periode med linotrykk etterfulgt av datagrafikk og akryl. Som tegner så har tusjtegning fulgt meg hele tiden.
I naturen finner jeg alltid motiver, men også i mine egne fantasier og tanker er det mange muligheter. Eksterne oppdrag gir nye utfordringer som å designe ordførerkjede til en kommune eller messehagel og antependium til en kirke.