Stein Torleif Bjella

NYTT ALBUM FRA STEIN TORLEIF BJELLA 

Året rotera. Vidda passera. Øyvind kjenne alle. Tone gjer meg usikker.

Øvre-Ål Toneakademi lanseres 24. april. Som på de tre første soloplatene (trilogi) er Kjartan Kristiansen nå tilbake som produsent. Albumet er spilt inn i Amper Tone og Studio Intim Oslo. På Øvre-Ål Toneakademi spiller Bjellas faste våpendragere: Kenneth Kapstad trommer, Eirik Øien bass, Geir Sundstøl på strenger og forskjellig. En rekke venner og gjestemusikanter bidrar også.

All tekst og musikk på Øvre-Ål Toneakademi er skrevet av Stein Torleif Bjella, bortsett fra låta Fødd på eit fjell som er skrevet av Ole Paus, og som Bjella synger på halling.

Singelen Mitt namn er Stein slippes 20. mars. Stryk- og blåsearrangement er skrevet  av Mari Persen.

Øvre-Ål Toneakademi:
1. Sundre City
2. Ekkel Fisk
3. Mitt namn er Stein
4. Følsom person blues
5. Fødd på eit fjell
6. Min kjære og ven
7. Frisøren i sentrum
8. E likte deg
9. Fiskesangen
10. Fortapt spelemann

Stein Torleif Bjella har blant annet mottatt Spellemannsprisen, Edvardprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen for låtskriverkunsten sin. I 2017 kom diktsamlinga ”Jordsjukantologien nr. 1”. Samme år ble teaterstykket ”Kan nokon gripe inn”, basert på Bjellas tekster, sett av 33.000 på Det Norske Teatret. Bjella var tidligere låtskriver og vokalist i bandet Tolv Volt som gav ut platene ”Auraspray” og ”Kalas” i 1999 og 2003.

Bjellas soloplater:
2009 Heidersmenn
2011 Vonde Visu
2013 Heim For Å Døy
2016 Gode Liv
2018 Jordsjukantologien Musikken (spoken words)
2020 Øvre-Ål Toneakademi

Lars Martin Myhre m. Terje Johannesen

Lars Martin Myhre m. Terje Johannesen

 

En av våre store artister og låtskrivere, Lars Martin Myhre til Lillesand.

 

Lars Martin Myhre, kjent for sine mange soloplater og sine lange samarbeid med bl.a. Odd Børretzen og Arild Nyquist kommer til Lillesand torsdag 1. juli.

På tross av koronaen var 2020 et ekstremt hektisk år for Lars Martin Myhre med to nye singler, trippel samleplate og notebok. Samleplata «45 sanger fra 45 år» ble belønnet med 6 på terningen med ordene «..en ener – intet mindre» Nettavisen/Hammerø

Til Lillesand har Lars Martin med seg en strålende musiker: Terje Johannesen.

Lars Martin Myhre: artist, gitarist, komponist, produsent.

Lars Martin har gjennom mange år satt kraftige spor etter seg i «den norske sangboka» og mye er sagt om hans musikalske evner: Aftenposten: den tekstlige underfundighetens foretrukne tonesetter.

Han har da også mottatt en rekke priser og utmerkelser for sitt arbeide. Vi nevner noen få: fire Spellemannspriser, Alf Prøysens Ærespris, Gammlengprisen, Audun Tyldens Minnepris osv.

 

Lars Martins plater har fått strålende anmeldelser i inn- og utland.

 

Juryen til Prøysenprisen sier: ..eksepsjonell finesse, kunstnerisk finurlighet, beundringsverdig musikalitet, smittende engasjement….

 

 

Terje Johannesen: En aldeles strålende musiker med gitar og trompet som hoved instrument. Terje er det absolutte førstevalget for Lars Martin, Jaga Jazzist, Lars Bremnes og veldig mange andre

 

 

Ved hjelp av fantastiske låter, strøkent gitarspill og en fabelaktig fortellerevne vil publikum få en minneverdig og morsom kveld hvor verken smil eller tårer er langt unna

 

 

 

 

 

Avslutningskonsert på Kalvild Gård med Odd Nordstoga

The Irish Vikings

Havnetomta Aldersgrense 18 år.

The IRISH VIKINGS Norgeś mest rocka party band innen … Irish Norwegian Folk rock Fem menn i kilt med en energi og humor på scene som bare tar helt av ..Her blir det party. The Irish Vikings er et av Skandinavias beste og sprekeste folkrockband og spiller en blanding av irske drikkeviser og hardtslående rock. Djevelsk energi! Bandet består av suverene rockemusikere fra Norge og Nederland. Iført sine luftige kilter leverer de svette, musikalske krumspring med en djevelsk energi so smitter og må oppleves Irske og keltiske slagere. Her blir det heftig gitarspill, tøffe felelicks, allsang-låter, doble basstrommer og tømmermannskor når The Irish Vikings fremfører egne versjoner av irske og keltiske slagere.

Gutta serverer også noe selvlaget materiale.
Øyvind Nordby, akk gitar lead vokal Biffen Bjørndal, el gitar Ruben Wijga, fele Jelte Muis, trommer Jo Torgar Guttu, bass

DUKKETEATERET

DUKKETEATERET

 

Sirkus Buster

Dette er klassisk dukketeater med innslag av teater.
Den gamle klovnen forteller publikum om den gang de skulle starte Sirkus.
Han går så inn i dukketeaterets verden og her treffer vi foruten Buster, bakemester Olsen som alltid har drømt om å starte sirkus, søsteren til Buster som vil ha barnevakt for babyen og som blir en del av forestillingen uten å vite det, den spanske klovnen Don Carlos med verdens lengste hals, en gammel filledukke og en pensjonert sirkuselefant.
En forestilling med magi og ekte sirkusglede.
Varighet: 30 minutter.

 

 

 

 

 

 

SIGVART DAGSLAND

 

SIGVART DAGSLAND MED LEGGER UT PÅ TURNÉ

I snart fire tiår har Sigvart Dagsland gitt landets befolkning gåsehud med sin klokkeklare og silkemyke stemme. I høst er han klar med sitt 22. album og legger ut på veien med nye låter, eldre låter og stein-gamle låter

En konsertopplevelse med Sigvart Dagsland er en unik begivenhet, og et møte med en artist som behersker publikumsrommet til det fulle. Med sin totale tilstedeværelse og uovertrufne stemme får publikum oppleve både sårbare og kraftfulle øyeblikk, samt store vokalprestasjoner. Sigvart stiller med et skrått og tidvis gapskrattende blikk på tilværelsenes mange fasetter. Alltid med en dyp respekt for de bånd som binder artist og publikum sammen.

Med seg på scenen har han to av sine faste musikere, keyboardist Torjus Vierli og trommeslager Jango Nilsen. Dette er en ypperlig anledning til å oppleve Sigvart sitt låtunivers i en intim og nær konsert.

- Jeg elsker å holde konserter, fra de små og intime stedene til de store konserthusene.

Jeg er veldig glad i variasjonen, og det er noe eget ved konsertene som gjør dem merkelig uforutsigbare. Vi kan ha nøyaktig samme sanger på låtlisten fra den ene konserten til den andre, men noe med møtet scene/sal gjør dem likevel totalt forskjellige, både for oss på scenen og dem i salen. Så det publikum vil oppleve er en gjeng som er genuint glade i det vi gjør, og det håper vi smitter, forteller Sigvart.

 

 

 

 Bill. kr 400,- + Avgift