Årets festivalutstiller, Anne Lene Baanrud

Årets festivalutstilling med kunstneren Anne Lene Baanrud

Årets festivalutstilling 20.06 – 28.06
Rådhussalen
Åpningstid: 11:00 – 17:00

Salgsutstilling med innrammede bilder, kunstplakater, kunstkort og keramikk

Jeg er født og oppvokst i Lillesand og har bodd her mesteparten av livet.

Tidligere har jeg hatt separatutstilling i Roma og Arendal og deltatt på gruppeutstillinger i Roma, Napoli, Polen, Oslo, Risør og Kristiansand.
Offentlige innkjøp: Lillesand kommune, Lillesand bibliotek og Helsehuset Salis. Utsmykning på Smedmyra Dagsenter

Jeg var den første til å ha utstillingen på Saltholmen fyr. Initierte og var med å drive Kulturhuset Strandgata 10 og Kunst og håndverksmarkedet,
og drev Galleri Strandhaven, som var en del av kulturhuset.

Min oppvekst speiler seg blant annet i serien “Sørlandet” Her vist ved Krabbe og rabarbra som blir å se på utstillingen.

Blomster har alltid vært brukt og gitt som et symbol på menneskelige følelser og relasjoner. I mitt prosjekt Flora Symbiose utforsker jeg om dekonstruerte, visne blomster og planterester fremdeles kan vekke følelser og minner hos betrakter. En sameksistens med mine egne følelser i et nytt uttrykk. Jeg arbeider med enkle, doble og triple eksponeringer i kameraet. I noen arbeider beholdes enkelte plantedeler slik de er før neste eksponering, i andre forandrer jeg komposisjonen før neste bilde.

I utstillingen er det også tatt med tidligere arbeider slik at utstillingen gir et spenn på flere år, og forskjellige uttrykk i både farge og sort/hvitt.

Vennlig hilsen
Anne Lene

 

 

Store Norske Seeger Sessins Band

Store Norske Seeger Sessions Band
Amerikanske folkeviser fra de harde 30-åra og framover, fremført med både fele, banjo, trekkspill, blåsere og gitar.
13 musikere lot seg inspirere av repertoaret som Bruce Springsteen har gjort kjent gjennom sine Seeger Sessions-plater. Her snakker vi om amerikanske folkeviser fra de harde 30-åra og framover, fremført med både fele, banjo, trekkspill, blåsere og gitar. - Dette er musikk om gamle cowboys, gruvearbeidere, gamblere, jernbaneslusker og annet fintfolk. Denne musikken ble skrevet i en tid da folk flest ikke hadde platespiller i huset, så låtene måtte være så fengende at de ble husket første gang man hørte dem på radio. Kanskje er det derfor det alltid blir både allsang, dans og andre tildragelser når bandet, som har tatt navnet Store Norske Seeger Sessions Band, står på scenen Totalt består bandet av 13 musikere, majoriteten fra Indre Østfold, men Värmland, Oslo og Drammen er også representert. - Det er ingen enkel sak å putte bandet i bås sjangermessig, men skal man prøve så kan man si det er en god blanding av New Orleans, Dixieland, hestepop, lassojazz , irske toner og en dose god gammaldags rock´n roll.

Aldersgrense 18 år, servering. Billettpris: 150,- + avgift

 

 

 

RadioJam

Radiojam
Radiojam er et av Norges mest populære coverband. To toppvokalister, et tight komp, stor variasjon og lang erfaring gjør at Radiojam treffer et bredere publikum enn de aller fleste. Kanskje var det erfaringen fra Radiojam som gjorde at bandets grunnlegger Tom Hugo fant en vinnerformel i Melodi Grand Prix.
I 20 år har Radiojam spilt hundrevis av konserter på folkefester og privatfester. De skaper sommerfest for flere tusen Kristiansandere under de ukentlige Sommer på Torvet, og vært bandet til kjente artister som Morten Harket, Magnus Grønnebeg og Jahn Teigen. Frontfigurene Tom Hugo og Ingvild Lindsjørn er soloartister med albumutgivelser, radiohits og TV-opptredener bak seg. Når også kompet, bestående av Sørlandets toppmusikere, er habile sangere får man et trøkk få band matcher.
Radiojam legger sin ære i å tilpasse seg klientell og setting både på og bak scenen. Bandet har spilt i alt fra 70-årslag til russeparty, og serverer en gjennomtenkt cocktail av klassikere fra artister som ABBA, DiDerre, Killers, Justin Timberlake og Dolly Parton.

Aldersgrense 18 år, servering Bill. kr 150,- + Avgift

Avslutningskonsert på Kalvild Gård med Odd Nordstoga

Odd Nordstoga er endelig klar for LillesandsDa'ene.
Søndag 28.juni tar han med seg hele bandet for å lage en flott avslutnings konsert.
Odd Nordstoga er klar for sommaren! Med sitt suverene band i ryggen igjen, og ein bunke kanonlåtar i bagasjen skal publikum få toppa sommerkvelden med ei konsertoppleving du berre kan få med, ja... Odd Nordstoga på scena. Med låtar som Frøken Franzen, Bestevenn, Ein farfar i livet og mange fleire har Odd Nordstogas musikk nådd hjarta til utruleg mange og gjeve Nordstoga ein unik plass i norsk musikkliv. I sommar tek han med seg verdens beste band for å gjere sommaren best mogleg for flest mogleg

Louis Jacoby

Louis Jacoby

 

Louis Jacoby gir den optimale sommerstemningen. Prøysenprisvinneren, Ølhunden og innehaver av Herman Wildenveys poesipris, byr på de vakreste viser fra skjærgården, kjærlighetsviser som treffer deg midt i hjertet, ølviser det skummer av, og viser om unger, f.eks «Hverdag» som er kåret til en av Norges nasjonalviser. Louis er vinner av Reiseradioens sommervisekonkurranse med teksten «En sommer er aldri over». Visa «Litt gammal» ble landeplage og solgte i bøtter og spann i 2018. Vi kan love at denne artisten som er en blanding av standup, viseartist og kåsør gir en berg og dalbane av en konsert. Her skal man felle en liten tåre, men aller mest le seg fillete.

 

Louis gleder seg til sin første sommerkonsert i år, 25. juni i Lillesand. Han har savnet sitt publikum i hele våres og gleder seg til å besøke sørlandet. Louis har med seg superbassisten Terje Støldal. Han er like høy som Louis, så her blir det musikk i metervis.

 

Han tar med seg sin splitter nye visebok med over 100 viser, fotos og QR-koder som er linket til låtene hans på streaming. Det er bare å glede seg.

 

Louis greier alltid å formidle sine budskap med en lun direkthet som går under huden på oss. Følg ham på FB. Vær velkommen den 25, juni. Arrangørene tar korona på alvor – og den en eneste smittefaren er en smittende latter.