Anna LaPrad opprinnelig fra south Carolina ,fantastisk vokalist med 2 plateutgivelser, masse bra låter.....

Steph Gertken opprinnelig fra Minnesota , har spilt fele i Nashville i 9 år , og turnerer masse rundt i USA med div  artister.

Åsmund åmli: ( NB ikke Åsmund åmli band) 
Åsmund har spilt landet rundt i en årrekke, og mange av låtene til Åsmund synger han på sitt morsmål som er vallemål. Han er kansje mest kjent for låten « stomp og vatn’»

Steffen Jakobsen
Kjent for sin dype countrystemme , han var med i idol i 2013 hvor han ble kåret til « årets idoløyeblikk» med låten « your man»

The Back Beat Band :
Bandet består av Christian Seneger (trommer) Frank Olsen ( bass) Tommy Moe ( el gitar ) Tor Einar Ribe ( piano). The Back Beat band har vært på veien i over 20 år hvor de har spilt og turnert med en rekke norske og internasjonale artister .

Hanne Sørvaag
Hanne debuterte som artist i 2002 med albumet “You Know Me” under artistnavnet Paris, og fulgte opp med albumet “Talk Of The Town” i 2006. Hun hadde flere topp ti-singler på radio i Norge, og reiste og spilte landet rundt.

Hun er signert som låtskriver hos Universal Music Publishing Group, og har opp gjennom årene skrevet låter som har vært på hitlistene i både Europa, USA, Australia og Japan. I 2006 ble en av låtene hennes brukt i finalen av American Idol, og med “My Destiny” nådde finalist Kathrine McPhee 2. plass på Billboards singelliste. Hannes første nr. 1-plassering på norske hitlister var med “Brief and Beautiful” sunget av Maria Arredondo i 2007.

Hanne Sørvaag er en låtskriver av internasjonalt kaliber. Hun har vært med å skrive låter på det siste albumet til r’n’b-stjernen Shontelle, blant annet hennes singel «Say Hello To Goodbye». Hanne skriver rundt 200 sanger i året, og er ettertraktet blant låtskrivere og artister fra både inn- og utland.

– Det mest inspirerende og mystiske emnet er kjærligheten. Gjerne med melankoli, men alltid med håpet bevart, har Sørvaag sagt om inspirasjonen til låtene hun skriver.

Hun ble historisk da hun som første kvinne hadde to låter med i den internasjonale finalen av Eurovision Song Contest i 2010, “My Heart is Yours” med Didrik Solli-Tangen for Norge og “Shine” for Georgia. Hun har deltatt som låtskriver i MGP flere ganger som låtskriver og i 2011 var hun med som både artist og låtskriver med låten «You’re Like A Melody»

Etter dette fikk artistkarrieren hovedfokus igjen, og hun fulgte opp med albumene «Cover Me», som er hennes egne tolkninger av låter hun har skrevet til andre, countryplata «All Is Forgiven» som er skrevet i Nashville og juleplata «Christmas Lights»

Med dette fikk hun gode plasseringer, mye radiospilling og omfattende turnévirksomhet.

Det blir også innslag av flere lokale artister denne countrykvelden på havnetomta!!