LillesandsDa´ene 2020

 

LillesandsDa´ene 2020

 

Etter noen måneder med planlegging er nå LillesandsDa’ene klare med de første artistene som gjester festivalen til sommeren. I 2020 arrangeres LillesandsDa’ene fra 20 til 28 juni. Vi er svært stolte over å kunne presentere to artister som sterkt bidrar til bredden i programmet vårt.  Festivalen er den 43 i rekken.

 

      Lørdag 27.juni:
Dumdum Boys.
Etter stor suksess i 2014 er det veldig gledelig at vi har lykkes med å få Dumdum Boys tilbake til LillesandsDa’ene. Det kan fort bli trangt om plassen på Havnetomta denne kvelden så det kan være lurt å skaffe seg billetter i god tid.

 

 

-       Søndag 28.juni:
Odd Nordstoga
Odd Nordstoga opptrer for første gang under LillesandsDa’ene. Han tar med seg hele bandet og vil gi oss en flott avslutning på Da’ene 2020, i flotte omgivelser på Kalvild Gård. Det er begrenset med billetter for salg så vær tidlig ute for å sikre deg plass.

 

 

 

 

 

Billetter selges fra i dag på www.hoopla.no