LD 2020

En rekke store artister klare for LillesandsDa´ene 2020

LillesandsDa’ene 2020 er nå klare med en rekke store og spennende artister.
Festivalen arrangeres i perioden 20.juni – 28.juni.

LillesandsDa´ene har fokus på å få bredde i programmet, det å lage kultur og arrangement for alle aldersgrupper.
Nettopp dette føler vi at årets bookinger er med å bidra til. I tillegg til alle de andre programpostene som etterhvert blir klare.

Disse artistene / arrangementene er klare for 2020:

 • Lørdag 20. Juni:
  Det er klart for konsert av en helt annen sjanger enn hva resten av programmet byr på under LillesandsDa’ene. Dette kommer til å bli en kveld med skikkelig trøkk og med flere store artister samlet på samme arena:
  – Belizio
  – Kamelen
  – OnklP

Alle disse tre gjør om dagen stor suksess.  Det er derfor veldig gledelig at LillesandsDa’ene kan by på alle disse tre artistene samme kveld.

 • Onsdag 24.Juni

GRATIS-konsert på havnetomta med RadioJam.
En sommerkveld på havnetomta med skikkelig stemning og høy allsangfaktor.

 

 • Fredag 26.Juni:

Store Norske Seeger Sessions Band er igjen klare for Lillesand.

Bandet er inspirert av Bruce Springsteen og hans Seeger Sessions plater og spiller en god blanding av New Orleans, dixieland, hestepop, lassojazz, irske toner og en dose god gammeldags rock’n roll.

Bandet gjestet Lillesand både i 2015 og 2016 og nå ser frem til en stemningsfylt konsert på Tollbodbrygga denne fredags kvelden.

 

Tidligere offentliggjort:

 • Lørdag 27.juni: Dumdum Boys.
  Etter stor suksess i 2014 er det veldig gledelig at vi har lykkes med å få Dumdum Boys tilbake til LillesandsDa’ene. Det kan fort bli trangt om plassen på Havnetomta denne kvelden så det kan være lurt å skaffe seg billetter i god tid.

 

 • Søndag 28.juni: Odd Nordstoga
  Odd Nordstoga opptrer for første gang under LillesandsDa’ene. Han tar med seg hele bandet og vil gi oss en flott avslutning på Da’ene 2020, i flotte omgivelser på Kalvild Gård. Det er begrenset med billetter for salg så vær tidlig ute for å sikre deg plass

LillesandsDa´ene 2020

 

LillesandsDa´ene 2020

 

Etter noen måneder med planlegging er nå LillesandsDa’ene klare med de første artistene som gjester festivalen til sommeren. I 2020 arrangeres LillesandsDa’ene fra 20 til 28 juni. Vi er svært stolte over å kunne presentere to artister som sterkt bidrar til bredden i programmet vårt.  Festivalen er den 43 i rekken.

 

      Lørdag 27.juni:
Dumdum Boys.
Etter stor suksess i 2014 er det veldig gledelig at vi har lykkes med å få Dumdum Boys tilbake til LillesandsDa’ene. Det kan fort bli trangt om plassen på Havnetomta denne kvelden så det kan være lurt å skaffe seg billetter i god tid.

 

 

-       Søndag 28.juni:
Odd Nordstoga
Odd Nordstoga opptrer for første gang under LillesandsDa’ene. Han tar med seg hele bandet og vil gi oss en flott avslutning på Da’ene 2020, i flotte omgivelser på Kalvild Gård. Det er begrenset med billetter for salg så vær tidlig ute for å sikre deg plass.

 

 

 

 

 

Billetter selges fra i dag på www.hoopla.no