LD 2019

Årets festivalutstiller, Anne Lene Baanrud

Årets festivalutstilling med kunstneren Anne Lene Baanrud

Årets festivalutstilling 20.06 – 28.06
Rådhussalen
Åpningstid: 11:00 – 17:00

Salgsutstilling med innrammede bilder, kunstplakater, kunstkort og keramikk

Jeg er født og oppvokst i Lillesand og har bodd her mesteparten av livet.

Tidligere har jeg hatt separatutstilling i Roma og Arendal og deltatt på gruppeutstillinger i Roma, Napoli, Polen, Oslo, Risør og Kristiansand.
Offentlige innkjøp: Lillesand kommune, Lillesand bibliotek og Helsehuset Salis. Utsmykning på Smedmyra Dagsenter

Jeg var den første til å ha utstillingen på Saltholmen fyr. Initierte og var med å drive Kulturhuset Strandgata 10 og Kunst og håndverksmarkedet,
og drev Galleri Strandhaven, som var en del av kulturhuset.

Min oppvekst speiler seg blant annet i serien “Sørlandet” Her vist ved Krabbe og rabarbra som blir å se på utstillingen.

Blomster har alltid vært brukt og gitt som et symbol på menneskelige følelser og relasjoner. I mitt prosjekt Flora Symbiose utforsker jeg om dekonstruerte, visne blomster og planterester fremdeles kan vekke følelser og minner hos betrakter. En sameksistens med mine egne følelser i et nytt uttrykk. Jeg arbeider med enkle, doble og triple eksponeringer i kameraet. I noen arbeider beholdes enkelte plantedeler slik de er før neste eksponering, i andre forandrer jeg komposisjonen før neste bilde.

I utstillingen er det også tatt med tidligere arbeider slik at utstillingen gir et spenn på flere år, og forskjellige uttrykk i både farge og sort/hvitt.

Vennlig hilsen
Anne Lene